Gebruikersinstellingen

Voeg gebruikers toe, bepaal welke rol iemand krijgt en welke facturen gebruikers mogen zien.

Controle

snel & eenvoudig

Wanneer u op het icoontje rechtsboven in het scherm klikt ziet u het instellingen menu. Klik op Gebruikersbeheer.

Overzichtelijk

Snel gebruikers aanmaken

U vindt een overzicht van alle gebruikers met daarin de contactgegevens, de rol en of de gebruiker actief is. Gebruikers toevoegen en exporteren naar excel kunt u met één druk op de knop doen.

gecontroleerd

Correcte gegevens beheren

Wanneer u een gebruiker wilt toevoegen vult u de gegevens in en klikt u op Opslaan