Instellingen

Ontdek alle artikelen die informatie bevatten over het inloggen op het NCN Capital portaal.

Accountinstellingen

Accountinstellingen Beheer notificaties, stel de betaaldagen in, definieer rollen en upload uw logo. Controle snel & eenvoudig Wanneer u op het icoontje rechtsboven in het scherm klikt ziet u het instellingen menu. Klik op Accountinstellingen. up to date Beheer notificaties … Read More

Featured Post

Gebruikersinstellingen

Gebruikersinstellingen Voeg gebruikers toe, bepaal welke rol iemand krijgt en welke facturen gebruikers mogen zien. Controle snel & eenvoudig Wanneer u op het icoontje rechtsboven in het scherm klikt ziet u het instellingen menu. Klik op Gebruikersbeheer. Overzichtelijk Snel gebruikers … Read More

Featured Post

Andere onderwerpen

Geen antwoord op uw vraag gevonden?