Accountinstellingen

Beheer notificaties, stel de betaaldagen in, definieer rollen en upload uw logo.

Controle

snel & eenvoudig

Wanneer u op het icoontje rechtsboven in het scherm klikt ziet u het instellingen menu. Klik op Accountinstellingen.

up to date

Beheer notificaties

Standaard staan alle notificaties actief zodat u altijd op de hoogte blijft van de laatste updates op het NCN Capital platform. U kunt op ieder gewenst moment de e-mail notificaties aan of uit zetten.

controle

Stel uw betaaldagen in

De klant van NCN Capital kan zelf bepalen welke dagen haar leveranciers kan kiezen.

secure

Definieer uw rollen

Wij hebben standaard rollen voor u samengesteld maar wilt u daar van afwijken kan dat altijd. Zo kunt u onze bestaande rollen aanpassen of nieuwe rollen creëren.

uniek

Upload uw eigen logo

Klanten van NCN Capital kunnen het platform helemaal eigen maken. Zo kunt u niet alleen uw logo uploaden maar kunnen wij ook integreren in bestaande leveranciersportalen.