Wachtwoord vergeten?

Resetten van uw wachtwoord

U bent het wachtwoord vergeten waarmee u kunt inloggen op het NCN Capital platform? Geen punt: u kunt heel eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken.

snel en eenvoudig

Resetten

Voor het instellen van uw nieuwe wachtwoord klikt u op de link: 'Wachtwoord vergeten?'.

Vul uw e-mailadres in zodat wij zeker weten dat u degene bent die het wachtwoord wil wijzigen. Door op de knop 'aanvragen' te klikken ontvangt u een mail met daarin instructies om het wachtwoord te resetten.

Kies nieuw wachtwoord

Bedenk nu een nieuw, veilig wachtwoord van minimaal 8 karakters en klik op 'insturen' zodat u weer kunt inloggen.

Navigeer naar onze thema's

Comments are closed.