Hoe kan ik inloggen?

Inloggen bij NCN Capital

Het inloggen bij het NCN Capital portaal is niet anders dan voor de meeste andere applicaties waar u een inlog voor nodig heeft. Hieronder vindt u hoe het werkt.

snel en eenvoudig

Inloggen

U gebruikt uw e-mailadres als gebruikersnaam en vult het wachtwoord in dat u zelf heeft aangemaakt.

Klik vervolgens op 'inloggen' om naar de startpagina van het portaal te gaan.

Ketenverantwoordelijkheid

U bent ingelogd!

Uw inloggegevens zijn gekoppeld aan één van de volgende drie omgevingen of een combinatie hiervan.

• NCN Capital klant omgeving
  • Leveranciersomgeving
  • Klantomgeving

Bij een combinatie moet u een keuze maken voor de omgeving waarvoor u op dat moment wilt inloggen.